Skip to main content

Plant & operations management & strategy

Als expert binnen het domein van plant en operations management helpt House of Wolves jou om de productieprocessen van je bedrijf efficiënter en duurzamer te maken, mét oog voor het menselijke aspect. We doen dat volgens de filosofie ‘What would wolves do’. Bij wolven zijn despoten enorm gehaat, net zoals op jouw werkvloer.

House of Wolves doet er alles aan om je productieprocessen en volledige operations op een zo menselijk mogelijke manier te optimaliseren, en daarbij tegelijk alle kansen te geven aan medewerkers om door te groeien naar een hoger niveau. Door zowel je mensen als machines beter in te zetten creëren we een dubbele meerwaarde. Zo zorgen we ervoor dat de volledige wolfpack mee is in het verbeteringstraject waarmee we je operations future proof maken. Om dat mogelijk te maken zijn we zoveel mogelijk aanwezig op de productievloer en nemen we ruim de tijd om je werknemers te leren kennen.

Als we jong zijn leren we, als we ouder zijn begrijpen we. Een ervaren wolf in het midden betekent dat de hele familie kennis bij zich heeft en hier ook kan op terugvallen en van leren. Met onze ‘lessons learned’ uit het verleden en netwerk kan de chase snel beginnen... Of het nu gaat over kwaliteit, IT, productie, product development, sustainability,…